Selecție de lucrări

nimet1_edited.png

Locuință pe str. Rovine, Târgoviște

aceasta locuinta moderna a fost proiectata astfel incat sa ofere spatii generoase, ce se completeaza coerent si armonios pe o suprafata utila de 300 de metri patrati.

Aceste spatii, care in volumetrie genereaza forme simple si clare, capata personalitate prin alaturarea de culori calde si materiale cu diferite texturi, precum placi de lemn la parter, vitraje pentru living si zona de luat masa, iar etajul creeaza impresia de plutire prin reflectarea acestuia in piscina.

PRISEACA_3_result_lzn.png

Clădire de birouri

Localizata intr-un mediu ecologic in Lazuri, Dambovita, la doar 80 km de Bucuresti si circa 300 km de cel mai important port al Romaniei, Constanta, pozitia geografica strategica a NIMET, la intersectia drumurilor comerciale dintre Asia-Africa-Europa, asigura posibilitatea de a oferi servicii in toata lumea.

4_iulie_calin_radu_ilies_3_edited_edited

Vilă Priseaca

Dacă vrei să adopți stilul mediteranean întâlnit în Italia, atunci ai nimerit unde trebuie! El este caracterizat de un design lejer, cu pereţi de culoare cât mai deschisă, din ipsos, îmbogăţiţi de culori împrumutate din natură: nuanţe de turcoaz din mare, galben, oranj, roşu intens din strălucirea soarelui şi mov, purpuriu şi albastru din florile specifice zonei (lavanda şi albăstrelele).

Geo-Sting

THIS IS A GREAT PLACE FOR YOUR TAGLINE.

Compania GEO – STING este reprezentant al firmei germane GLORIA – lider european în producția de produse și accesorii în domeniul Apărării Împotriva Incendiilor.

GEO – STING, INIȚIATOR ȘI MEMBRU FONDATOR AL ASOCIAȚIEI SOCIETĂȚILOR PRESTATOARE DE SERVICII ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ DIN ROMÂNIA – A.S.P.S.S.U.